Slide background

Nieuws

Er gebeurt natuurlijk vanalles bij tijdens het uitlaten van de honden. Met deze nieuwspagina willen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe honden bij onze hondenuitlaatdienst? Of wie is er deze maand ‘Hond van de maand’? Dat is uiteraard zeer gewilde prijs onder onze honden ;-)!

Nieuws

Vergunning

Walk-a-dog heeft een vergunning gekregen van Utrechts Landschap om 2x per dag in het Panbos te lopen met een groep van 15 honden.    
Continue Reading →

Nieuwe hond!

Guus

Guus ziet er groot en sterk uit maar heeft een klein hartje. Aan de bus moest hij echt even wennen. De andere honden vindt hij superleuk. Hij probeert echt om voorzichtig te spelen maar soms vinden de kleinere honden hem iets te wild.
Read More

Tako

Tako is het nieuwe broertje van Giza. Hij vindt het supergezellig om mee te gaan. In de bus zit hij het liefste voorin en toont dan zijn buik om gekriebeld te worden. Hoewel hij de kleinste is, is hij voor niemand bang.
Read More

Charlie

Charlie leek in 1e instantie verlegen, maar heeft het nu helemaal naar haar zin in de groep. Ze vindt het heerlijk om te rennen met vriendinnen. Als we haar laten zitten geeft ze ons meteen 2 poten tegelijk erbij.
Read More

Truffel

Truffel is een oude bekende. Een paar jaar geleden ging ze regelmatig mee, maar toen ze begon te jagen zijn we daar tijdelijk mee gestopt. Nu gaat het weer heel goed, haar vrienden zijn heel blij dat ze er weer bij is, en wij ook!
Read More

Hond van de maand!

Giza

Giza gaat het langst mee van al onze honden, zo’n jaar of 10 al! Ze kwam bij ons als jonge blom en behoort nu tot de ouderen, al zie je dat  niet aan haar. Giza is altijd vrolijk en lief. Eigenlijk is ze alleen ondeugend als ze een ‘waakbui’  heeft. Dan vindt ze het
Read More

Afscheid

Lieke

Lieke is helaas ook verhuisd. We hopen dat ze het naar haar zin heeft in Amsterdam!
Read More

Micky

Micky is helaas verhuisd naar Amsterdam. We missen haar, maar hopen dat ze het naar haar zin heeft bij de nieuwe uitlaatdienst!
Read More

Jip en Elmo

Ook de baasjes van Jip en Elmo wandelen momenteel zelf met de honden. En ook hen komen we regelmatig tegen in het Panbos, zodat ze hun oude vrienden kunnen begroeten!
Read More

Boris

Boris wordt momenteel door zijn eigen vrouwtje uitgelaten, omdat ze daar nu wat meer tijd voor heeft. Gelukkig komen we hem nog wel tegen af en toe!
Read More